Svensexa!

I lördagsmorse ringer en ARG Christer från roadracingtävlingen som pågår ute vid LMS, det är nåt strul med besiktningen och att jag måste komma dit OMEDELBART.
Själv satt jag hemma o käkade frukost då och hade räknat med att ha 10-15 minuter tillgodo tills dess att Patrik skulle ut på sitt kval, han hade nämligen sagt att han skulle låna min transponder och klantig som jag är hade jag ju glömt den hemma på fredagen.

Väl framme vid banan, mycket bestämd på att sticka upp till Patrik med transpondern direkt så säger Christer att jag måste med in i Cafe Racer, där inne ser jag en MYCKET ARG Johan (Tävlingsledaren) stå och vinka till mig att nu f-n kommer du in här så vi kan snacka här, jävla skit tänkte jag, nu äre nåt skit som hborat-mankiniänt.
Marie tar transpondern och sticker upp till Patrik med den, så jag kunde göra det här.

När jag tar steget in i Cafe Racer får jag  en chock! där står ett helt gäng gamla kompisar, inresta från Uddevalla, Göteborg, Karlstad & Stockholm, helt paff blev jag!

Vi for från LMS till Hangaren, där det blev att prova på klättring, jäääävligt roligt! Här mötte även Gunnar(bror) upp!
Det var skitkul att klättra, om än lite baktungt Yell
Kläderna som jag fick på mig där vavr en kjol, nätstrumpor och en grön top, satt URLÄCKERT (OBS IRONI)

Vi var där till lite innan 11:a, sen fick jag på mig ögonbindel & öronproppar igen, de försökte förvilla mig om vart vi skulle, det lyckades ganska bra!

När jag fick av mig ögonbindel och öronproppar var vi tillbaka på LMS, tydligen skulle nåt hände lite senare där under lunchuppehållet…Varvrekord
Jag fick nya kläder… en Borat mankini! som Stefan tagit med sig, jahopp tänkte jag nu, vad ska hända egentligen?

Mankini på och en minimoto, en fantastiskt ful ljusblå hjälm hade Christer hittat också
Jag blev tvungen att va med på förarmötet också, där Johan glatt annonserade att det skulle bli minimoto runt banan iförd mankini… det blev ju inte MINDRE publik för det!

Någon filmade också om jag minns rätt också…

Ajja, banrekord med minimoto blev det iallafall, 3.27 Kiss

Det blev prisutdelning och champagne drickande högst upp på podiet!

Efter det här blev det färd hem till lägenheten för att hitta lite ”gå ut kläder” så for vi ut till Flygvapenmuseet för att provflyga Gripensimulatorn! Jävligt skoj grej, men man inser ju att man inte flyger så FANTASTISKT BRA! 😀
Lite roliga bilder inne i museet och även utanför på Draken!

Det bar sen av till Rickard (bestman) i Norrköping för en stunds bastande, tillfixande osånt, en MÖRK bastu, men den funkade… här ungefär är jag skapligt fuller….

Vi åkte in till Texas longhorn i Linköping för att käka middag, 400g kött och lite potatisklyftor till blev det, jäääkligt gott.
Här slöt även ett gäng till upp, de som var ute och tävlade på dagen kom till middan på kvällen, det roligt gäng var på plats… ungefär här peakedes nog mängden promille Surprised

Det var jättetrevligt på Texas, efter maten försvann det några stycken, de som skulle tävla på söndan och några som skulle hem till Norrköping.

Vi gick in till Harrys, där även Maries möhippa hade varit en stund, vi kom in och det blev spritbord och glada tillrop 😀

Massor av kompisar kom, det var det absolut roligaste av allt! Tackar för en rolig svensexa… och att ni inte skämde ut mig ALLTFÖR mycket Wink

5 dagar kvar till bröllopet! Helt fantastiskt roligt ska det bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.