15 september 2009

Idag var det inskrivning på Kvinnohälsan (MVC). Inskrivningen innebar en pratstund om hälsa, levende, och näring med barnmorskan. Håkan kunde tyvärr inte vara med och tyvärr efteråt kändes det som att han inte missade något. Pratstunden kändes som att det inte hade gett mig någonting, jag kunde ha läst till mig alltihopa från Internet. Kan i och för sig ha en del i att jag faktiskt inte riktigt fattar att jag är gravid och därför inte riktigt tar till mig av vad hon sa. Humörsvängningarna fortsätter och jag är fortfarande imponerad på att jag och Håkan håller sams så mycket som vi gör. Håkan går på diet och jag är gravid… snacka om att utmana ödet 🙂 Jag och Håkan har bestämt att efter den här inskrivningen så ska vi gå ut och berätta den glada nyheten för familj och vänner, få se på vilket sätt bara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close