14 oktober 2009

Idag pratade jag med min andra chef om att jag behöver vara mammaledig från 1 april och framåt. Hennes första kommentar va ”nej inte du också, mmmmm GRATTIS så klart” 🙂 v.

Det är nämligen så att vi är två tjejer i samma arbetsgrupp som ska gå hem och vara mammalediga, och med bara 1 vecka emellan varandra. När vi hade pratat en stund så kändes vikten på mina axlar 1 ton lättare. Det här med jobbet har varit en tung börda att behöva tänka på. En sak som faktiskt gjort att hittills så har jag inte njutit av graviditeten utan bara oroat mig för framtiden. När vi pratat en stund så hade vi kommit fram till att jag ska jobba fram till en sista mars och då gå på mammaledigt. Om det uppkommer något som skulle förändra saken så enligt chefen ”så tar vi det längs med vägen”. Med facit i hand så gick båda mina samtal jättebra och det gör att jag nu kan börja slappna av och faktiskt njuta av att vara gravid!

Senare under dagen så satt jag och min chef och läste tidning vid fikabordet och pratade lite vid plötsligt så frågar hon mig vilket stjärntecken jag är. Oxen svarade jag, hon läste igenom det lite snabbt och började sedan skratta.

Det stod: Du känner dig stressad och orolig. Ta det lugnt och andas med magen så får du se att allt blir tryggt och bra.

Ett horoskop har nog aldrig varit så mitt i prick på mig någon gång 🙂

Resten av arbetsdagen kändes som att jag svävade. Det fanns absolut inget som kunde förstöra den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.