23 december 2009

Har nu gått 24 veckor in i graviditeten och allt känns fortfarande jättebra. Idag var det dags för årets sista kontroll på MVC. Allt såg jättebra ut. Vi fick höra bebisens hjärtljud låg på 146 den här gången och lät stadigt. Den stora skillnaden nu var att det jag trodde var mina hjärtljud pga styrkan var egentligen bebisens. Nu lät inte hjärtat svag längre, nu hördes det klart och tydligt. Alla mina värden låg på bra nivåer, inkl järnvärdet 😉 Så inga järntabletter nu heller… Jiiipppiii

Julen med allt vad det innebär står inför dörren. Vi kommer att fira julen här hemma i Mantorp så det blir ganska lugnt. Tänk… om 1 år så har vi en krabat på 9 månader som ska få uppleva sin första jul, med allt vad det innebär. Ska bli sååååå spännande.

Permalänk till denna artikel: https://46an.se/2009/12/23-december-2009/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.