Födelsedag!

Dagen började som ”vanligt”, nästan 🙂 Marie sjöng en liten Ja må han leva från sängkammarn en stund efter jag gått upp på morgonen, sen bar det av mot jobbet.

Till lunch tog jag en promenad förbi bageriet och köpte två(!) stycken Budapestbakelser, de är ju SÅÅÅ goda, och tänkte att det blir väl det enda som kan liknas tårta som jag får idag… jag köpte med 2st semlor också, utifall att någon mer var sugen.

Väl tillbaka på jobbet blev det lite lunch och bakelser, Patrik & Micke kom tillbaka från lunchträningen så de fick en varsin semla(”slapp” jag äta upp dom också).
Efter det vart det långmöte fram till strax innan tre så jag totalt glömde bort eftermiddasfikat, så det blev en sväng ner till fikarummet, dit kom det några jobbarkompisar till och rätt som det var började de sjunga ”Ja må han leva” och Marie(!) kom in med tårta! man kan ju säga att jag blev ganska rörd, det är inte lätt att komma in på mitt jobb utan att ha ledsagare och grejjer så det hade hon lyckats riktigt bra med!
Jag läste en artikel om att arbetskamrater ljuger & pratar skit bakom ryggen på sina kollegor, i det här fallet gjorde det absolut ingenting, jäkligt roligt! och första gången Marie besökte mig på jobbet.

Efter tårtan blev det en tur ner på byn, jag fick en sån där pannlampa att använda när man är ute och springer eller åker skidor på kvällarna, Syaspåren ute på åkrarna ligger risigt till nu 🙂

Sen avnöjts en fantastiskt god middag på Kniv&Gaffel, det blev Pannapenne & Strimlad Oxfile till huvudrätt och halloumi med lite grönsaker till förrätt. Marie plockade lite smårätter, tigerräkor, vitlösbröd, quesadillas och ört & vitlöksmarinerade champinjoner, allting underbart gott. Kniv&Gaffel rekommenderas varmt!

Sen att det blev att jobba mellan halv sju och halv nio gjorde inte så mycket efter den goda och trevliga middagen! när man väl kom hem så däckade man i soffan ganska fort, en lång och rolig dag blev det! utsikterna för att det skulle bli det på morgonkvisten var inte så stora men Marie lyckades riktigt bra!

Tack för alla gratulationer och alla som hörde av sig (ringde, mail, SMS etc, ingen glömd!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.