Okt 21

Inför ögonoperation

Idag ska ögonen lasras till så man slipper glasögon de närmaste 10 åren iallafall.

Nervositeten finns där, jag hoppas verkligen att allt går bra! När man bildgooglar på lasik så ser det ju inte så direkt charmigt ut kan man väl säga.

Själva operationen görs på Linköpings Universitetssjukhus, de har hållt på sen -91 med ögonlaser och de jag känner som gjort den där har haft bara gott att säga om det.

Det är framförallt för att de är ivägen hela tiden när man håller på med Victor, men även också alltid annars, som tex imorse så träffade jag Marcus på tåget, hade han haft nån annan jacka än den jag vet att han har så hade jag inte sett att den var han på 10 meters håll.

Jag återkommer med mer information efter operationen!


Kommentera

Your email address will not be published.

*