Mamma Mia

Igår kväll kom mamma och Uno ner till oss. De skulle vara barnvakt åt Victor medans jag och Håkans skulle få gå ut och äta lite mat och sedan gå på musikalen Mamma Mia tillsammans med L & M. Då musikalenturnén utgjordes av ensambeln som spelar musiklen i London så inhandlades biljetterna redan i februari iår så det var verkligen något vi sett fram emot under hela våren och sommaren.

När det var dax att göra sig klar så stängde jag in mig på toaletten för att sen överaska Håkan med att faktiskt vara riktigt uppklädd. Det är ju inte så ofta som man får ha rena kläder på sig i mer än 10 minuter nu för tiden så klart att man slog på stort: klänning, smink och hela paketet.

Kvällen inleddes på en medelhavsinspirerad restaurang inne i Linköping. Superbra mat, vin och sällskap. Efter 2 timmars konstant diskuterande begav vi oss till Cloetta Center där musikalen Mamma Mia strax skulle starta.

Efter 3 timmar gick i alla fall jag ut med ett stort leende på läpparna. Har man bara sett filmen så känner man igen mycket. Men det jag tyckte var bra är att filmen repliker och händelser inte är en direkt kopia av musikalen, utan det kom låtar och repliker i musikalen som man aldrig hört i filmen.

http://www.youtube.com/watch?v=wYgrT0gsh6Q

Musikalen var jättebra och jag kan varmt rekommendera den till alla Mamma Mia-fans.

Hemma hade det gått jättebra. Skrattsalvorna hade avlöst varandra. Victor hade varit helt slut strax innan 20 och när mamma lagt ner honom så somnade han på två röda. Jag hade inte heller trott något annat. Jag kände mig så säker att jag njöt av hela kvällen och faktiskt inte ringde hem och kollade. Jag visste att mamma skulle ringa mig och/eller Håkan om det skulle vara något. Hon har ju uppfostrat 3 barn så hon har nog varit med om det mesta.

Tack mamma och Uno för hjälpen med barnvakt. Det var veeeeeerkligen något vi behövde! Skulle aldrig i världen byta bort jobbet som mamma och pappa men man tappar lätt bort varandra i allt blöjbytande, matande, hojåkande, målande av hus och rum. Vi fick lite tid och andrum till att vara vuxna och inte bara mamma och pappa utan även man och fru.

En reaktion på ”Mamma Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.