Inte min dag alls…

Ibland känns det verkligen som att sömn är överskattat. Men ibland kan en natt och en dag innehålla lite väl många incidenter för en dag.

Inatt har varken jag eller Victor sovit mycket. Tänder och förkylning spökar vilket gjorde att efter alvedon och en stunds mys så somnade Victor i min famn framför TV. Då kunde jag inte annat än att bara sitta stilla en stund. Han var så söööööt där han låg och sov.

På eftermiddagen idag när jag skulle värma Victors mat slog jordfelsbrytaren i huset ifrån. Men det var bara den ena jordfelsbrytaren så jag hade el i halva huset… men inte i köket… Victor som precis vaknat upp från sin förmiddagssömn och var jättehungrig visade sitt misstycke med att storgråta och få mamma till att bli ännu mer nervös än vad hon redan var.

Tillslut efter två försök fick jag alltihopa till att starta igen. En propp hade tydligen gått. När vi senare åkte in till Linköping för att hämta upp Håkan och gå på IKEA så händer nästa ”incident”

I förra veckan skulle jag handla på affärn men fick då beskedet att mitt kort inte funkade. Då sa en annan kund som stog bakom mig att Swedbank hade haft problem i Mjölby med anslutningen till kortterminaler och andra banker. Så med det i huvudet fick jag åka hem och Håkan fick ta bilen upp till City Gross och lösa ut mig. 😀

Men så idag när jag skulle betala maten på IKEA så säger terminalen fortfarande ogiltigt kort. Då satte jag mig och ringde till banken, och fick då hör och häpnad reda på att anledningen till att mitt kort inte fungerar är för att jag inte har något betalkort. En handläggare på Länsförsäkringar hade hört av sig till Swedbank och anmäla att ett kortet blivit bortappat. Och när Swedbank skulle spärra kortet så visade det sig att de spärrat FEL KORT! Nytt kort ska skickas till oss med det skulle först ta 5 arbetsdagar tills jag fick det. Då härsknade jag faktiskt i och sa att det här var inte mitt fel men det är jag och min familj som blir lidande för deras misstag. Jag hade förstått om jag faktiskt tappat bort kortet och då beställt ett nytt. En liten stund senare så ringde de och sa att det nya kortet skulle kommer med expresspost och att det skulle komma inom två dagar.

På vägen hem från IKEA upptäckte Håkan till vår fasa att bilens spolarvätska frusit i den stränga kylan. Eftersom vi ska till Falun nästa helg så ville både jag och Håkan att spolarvätskan ska fungera så lösningen på problemet blev att vi fick städa en hel del i garaget för att våran ”lilla” C4 skulle få komma in och värma sig i garaget i ett par dagar. Hoppas att det tinar snabbt och att inga slangar eller kärl tagit skada.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.