En glatt överaskande dag

Dagen började som jag tidigare skrivit med att jag och Victor åkte till mitt jobb och hälsa på. Därefter var det dags att våldgästa F nere på salongen då mitt hår behövde fixas till inför jul och nyår. Klippning, färgning och prata en massa underhöll vi oss med i ca 2 timmar.

När F var klar var det dags att gå till mitt jobbs kontor för att önska God jul och även få med sig en julklapp från företaget. Jag blev kvar där i ca 20 minuter, sen var det dags att sticka iväg till nästa äventyr.

Nästa äventyr startade egentligen redan i oktober. Jag fick nämligen reda på i oktober att jag skulle träffa K den 20/12 kl 15 och jag fick inte ha med mig Victor och jag skulle inte räkna med att köra hem.

Så när klockan var strax efter 15 idag så träffade jag K på Linds café och när jag kom dit fick jag dagens första överraskning. Där satt även C 😀 Efter fikat gick vi ut på stan och kollade lite skor och väskor. Efter en halvtimmes rundvandring började vi gå hem emot K. Trodde jag ja…

Plötsligt viker K in i butiken Face Stockholm. Jaha vi kanske ska köpa något innan vi går vidare trodde jag. Men så var inte fallet. Vi skulle få genomgå en sminkkurs! gud så kul! Jag har länge funderat på att gå en av deras kurser (demo) men det har liksom aldrig blivit av. Men nu skulle det bli av!

Efter nästan två timmar med ögonskuggor, läppstift, läppglans, foundation, penslar och många många tips och trix var vi klara. Nu kom dagens tredje överraskning. Tanken var att vi skulle gå och äta på RIVA då jag en gång i sommras sa att jag saknade deras pizza. Men när vi kom fram till RIVA så visade det sig att RIVA hade stängt på måndagar och istället blev det en trevlig middag på Kina istället 😀

Efter en god middag med många skratt gick vi hem till K för att värma oss med en kopp te för att sen åka hemåt. När vi började åka mot Mantorp så gjorde vi ett pitstopp vid ICA MAXI. När vi kom dit så kom vi på oss att vi letat upp sminkavdelningen. Och efter några minuter kom vi därifrån med makeup-penslar (de på FACE är väldigt bra kvalité men så mycket sminkar jag mig inte att jag lägger ut 200 kr/pensel), mjölk och bröd.

Tack mina vänner för en väldigt trevlig dag, allt från piffning av håret till sminkurs, middag och många skratt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.