Trysil rapport!

Då var det dags igen, för den årliga resan med jobbet till TRYSIL för 4:a dagars åkning, god mat & dryck!

Lite av förberedelserna är att inhandla ALL mat för 10 personer, måltidsdryck i form av öl & vin ska med också.
Racebussen preppades med vinterdäck och ställdes på så vi kunde åka iväg alla från Linköping till Trysil i en och samma bil och därmed slippa fler chafförer åtminstone.

Relatvit MYCKET last blev det med kan man säga, mer än när jag åker iväg på tävlingar 🙂 men utan några problem egentligen.

Vi blev till slut sju stycken som åkte bussen upp, alla hade med sig egna skidor/snowboard och några hade med sig längdskidor om utifall att tid skulle finnas för sånt.

Avresan från Linköping startade kl 03:15 från Linköping, innan dess hade vi packat i allt i bussen för alla var inte där på kvällen så den kunde packas i förväg.

Det bar iväg mot Trysil i ett lagom tempo, det blev snart ganska tyst i bilen när ”alla” sov. Första stoppet blev Karlstad för tankning av bil och frukost.

Hela resan gick utan några komplikationer och vi var framme vid Turistcentret i Trysil runt 9:45, hämtade nyckeln till stugan, brassade upp till stugan, packade ur ALLT ur bussen, bytte om och 10:30 stod vi alla i backen! (Förutom Arne då som skulle åka längd första dagen)

Hela första dagen gick riktigt bra, med grillad korv i en grillstuga till lunch så var det en riktigt bra start på resan, vädret var helt OK och backarna fina, väldigt lite folk var det dessutom.

Vi var hemma till halv fyra ungefär och då var det dags för det sedvanliga bastu och bubbelbadandet 🙂

Middan var i vanlig ordning fantastiskt god och det blev relativt tidigt för några, att åka iväg vid 03 för att va i backen 10 var lite tröttsamt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.