Mysig lördag

Dagen började med att Victor väckte oss 06:30 pip.

Han har de senaste dagarna agerat väckarklocka till oss. Det går bokstavligen att ställa en klocka efter honom 🙂

På förmiddagen åkte vi sen in till stan för att Håkan skulle fixa lite och jag å Victor gjorde stan. Hittade faktiskt två par skor till mig. Det behövdes kan man väl säga. 🙂 Lunch på stan och sen en lekstund i lekparken vid trädgårdsföreningen. Deras nya lekpark som de byggt under sommaren är riktigt bra!

Efter det så åkte vi en sväng till Tornby och sen hem för kvällens aktivitet. Barnvakt till två mysiga tjejer.

Kvällen förutom under middagen tillbringades ute och undersöka skogen bakom vårt hus samt  i sandlådan för att bygga ett gigantiskt sandslott med borggård. Jag tyckte mig höra något om slott där prinsessor bor och en stor vulkan som en stor bläckfisk lever i. Så kul med barn, fantasin har inga gränser 😀

 

Permalänk till denna artikel: https://46an.se/2011/09/mysig-lordag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.