Ullared med tjejgänget

Idag kl 5 avgick bilen med destination Ullared som slutmål. 5 tjejer samlades hemma hos oss. Något trötta men förväntasfulla över dagens äventyr. Att köra dit gick bra, lite dimmigt stundtals men det funkade. När vi kom fram var det redan folk överallt på parkeringen och som ingång till varuhuset hade de ställt upp både den vanliga ingången men även utgången stog på vid gavel 😀 och folk bara välde in. Ibörjan fick till och med jag lite panik då det var jäääääätttteeee trångt. Men efter att kommit förbi smink avdelningen så blev det lite lugnare. Jag hamnar i min egen lilla bubbla när det är så där mycket folk. Efter 1,5 timme inne i varuhuset så hade både S och F shoppat en vagn full så de behövde ut till bilen för att kunna tömma vagnen. När de senare kom tillbaka till ingången så var det tur att de fått en stämpel för att få komma in igen för kön in var 2.5 timme lång. När klockan började närma sig 11 så var det dags för lunch. Det måste jag säga Ullareds restaurang är jätte bra på att få många personer att äta samtidigt. 4 köer, och 4 kassor, snacka om rulleans på folk. Vi stog 15 i kö! Det är ingenting med tanke på hur mycket folk det var. Efter lunchen var det igång igen.

När klockan var runt 16 så satt vi i bussen på väg hemmåt igen. Men det räckte med att vi kom utanför Ullareds bygräns så kom jag på 5 julklappar till… jaja jag får väl julhandlar i alla fall hemma då 😉

 

 

Tittar man i backspegeln så finns det bara en sak som inte var rätt eller lätt och det var att vi attackerade Ullared på en löningshelg två månader innan jul… det var liksom upplagt för mycket folk och trängsel. Nästa gång blir det nog en vardag eller en helg precis innan löning, pension eller barnbidrag kommer 😉

Permalänk till denna artikel: https://46an.se/2011/10/ullared/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.