Dagens projekt…

Dagens projekt handlar om markiser, planering och att se till att Håkan inte får minnesförlust och glömmer att packa något. Dessutom allt detta i ett snöyrande då vädergudarna bestämde sig för att hälla ner en massa snö markis-uppsättardagen till ära.

Det låter som en ganska hektisk dag men det är det inte 🙂 citykey är här och sättet upp markiserna, med andra ord lämnar detta till proffsen 🙂 planering i Linköping i eftermiddag/kväll innebär god middag och sällskap i goda vänners lag och Håkan har (kanske) packat klart väskan inför hans livs resa när det handlar om mc. 9 dagar semester och hojkörning i Italien. Moto GP banan Mugello hägrar i hans och vår vän F:s ögon. Håkan åker ikväll upp till storstaden och sen imorgon bitti går planet.

Det kommer att vara tomt här hemma utan honom men jag är så glad över att han fått någon med sig och får göra denna resa. Ögonen glittrar som en unge framför en godispåse när han pratar om resan och kollar på Youtube på filmer från när andra förare intagit banan.

Nej dags för en vilopaus för Victor och en pysselstund för mig 🙂

Härlig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.