Nyårslöftet börjar nu…

Inför nyåret lovade jag mig själv att jag skulle fokusera på två saker som var A och O. Det ena är att jag ska börja ta hand om mig själv mera och sen att jag och Håkan ska börja ta vara på de chanser och möjligheter som vi får på att få vara lite själva, bara han och jag.
Nu har det gått två månader in på det nya året och nyårslöftena ser lovande ut. Då varje ledig minut under hela Januari gick till att plugga, men nu under februari så har jag känt att det är dags att börja ta tag i nyårslöftena.

Så i början av februari började jag som instruktör vid den gymnastikföreningen här i byn. Jag kommer från och med nu leda ett boxpass varje torsdag. Och i måndags så köpte jag mig ett gymkort för att själv kunna gå på pass och motionera. Tanken är att jag ska kunna gå upp till gymmet och köra ett löparpass där oavsett om det är fint väder eller inte.

Dock började träningen på gymmet inte så bra då jag jobbade alldeles för hårt på passet med övningen för mina vader och det gjorde att jag senare under veckan knappt kunde gå. Och jag skojar inte, mina kollegor och Håkan hade lite roligt åt min gångstil och vi ska inte tala om när jag försökte ta mig ur sängen på onsdagsmorgonen då jag absolut inte kunde räta ut benet i ytterläget. Jag kunde i två dagar bara gå med benen lätt böjt i knäled och på tå. Det gick alltid lättare om jag mjukat upp leden men så fort jag satt mig ner på en stol och musklerna svalnade så var jag tillbaka på ruta 0 igen.

Knät blev dock mycket bättre då jag på torsdagen haft mitt boxpass, och jag då fick chansen att stretcha ut vaderna ännu en gång.

Och till slut så började nyårslöftet ang mig och Håkan infinna sig då vi i fredags för första gången på 2 år var på bio tillsammans (utan Victor). Håkan hade fått ett presentkort av A, A och A i födelsedagspresent, så Victor var hemma hos dem och jag och Håkan hade en jätte trevliga timmar för oss själva mysandes i en fullsatt biosalong och tittade på Mission Impossible 4 (Ghost Protocol).

Det var skönt att bara få komma iväg i ett par timmar bara Håkan och jag. Det behövs och kommer att behövas även framöver annars glömmer man bort varandra. Nästa plan för oss är om två veckor då mamma och U kommer ner och ska ta hand om Victor då jag och Håkan ska till storstaden för att gå på Top Gear live i globen, och sen bo på hotell. 😀

Håkan och jag ensamma i lite mer än ett dygn, hur ska det gå till ? 😉 Vad gjorde och vad pratade vi om innan vi fick Victor? 😉 Nejdå det ska gå så bra så. Vi längtar båda två, och Victor längtar efter att få tillbringa tid utan mamma och pappa tillsammans med mormor och U. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.