Sommaravdelning på dagis

Idag lämnad vi av Victor vid en ny avdelning då de slår ihop alla dagis i hela Mantorp under ett par veckor nu under sommaren.

Victor som är rutinmänniska tog lämningen jättebra. Det som gjorde det tror jag var att Victors ena fröken stog nästan direkt innanför dörren och mötte upp honom. Det var jätteskönt att se att trots att hans kläder inte låg på samma plats, och att det var en massa andra barn där som han aldrig träffat så känner han tryggheten hos sina fröknar och i sig själv att han övervinner sin ibland stora blyghet till nya människor och saker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close