Tisdag

Idag lämnade vi in C4:an för Service. 12000 mila servicen och då skulle AC:en servas. Vilket betydde att prislappen hamnade högre upp än vanligt, men det var bara att betala och le. När jag kom hem sen och hämtat Victor så bestämde sig vädret för att öppna sig och ett sjuhelskottas spöregn drev in över Mantorp. Ferial och tjejerna kom och hälsade på en stund på kvällen. Då det fortsatte och spöregna hela eftermiddagen så var vi inne och drack lite te medans barnen lekte. Victor var dock ganska så trött så han ville bara leka runt mig och var inte alls på sitt glada jag. En halvtimme innan läggdags då bestämde Victor sig för att börja leka för sig själv och hjälp vad bra han lekte. Självklart i närheten av mig då jag satt i soffan och tittade på TV. Jag slog på ett avsnitt av GLEE (amerikans musikalserie). När jag satt där så upptäckte jag en rytm som Victor hade. Då karaktärerna sjöng och dansade stannade Victor till i det han för stunden gjorde och gick fram till TV:n och tittade. Efter ett par gånger så ser jag även att han i en sekund dansade till där han stog och beundrade musiken.

Minutrarna innan läggdags stog Victor vid bordet och lekte med sina bilar och så kom en sång då karaktärerna började dansa och nu blev det en blanding med solodans och pardans typ Jittebugg. Plötsligt så gick Victor fram till mig och drog mig i handen för att jag skulle ta mig upp ur soffan: -Kom, mamma

Och nu skulle han hålla mig i handen för vi skulle dansa 😀 Han småsprang fram och tillbaka mellan min höger- och vänstersida precis som när man typ buggar. Sen stannade han upp och började dansa på stället igen. Och leendet var under hela tiden uppe vid öronen, som vanligt när det gäller Victors små upptåg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.