Glasbottnad båt, bada & middag

Idag var det dags för lite glasbottnad båtutflykt, vi fick en tvåtimmarstur med lättare lunch.

Vi kom ner lagom till hamnen när den skulle åka ut, det var en sån där enklare båt, vi hade åkt en sån här tur förut fast då liksom gick man ner i skrovet för att titta ut åt både botten och sidorna ut i vattnet. Här fick man bara kika rakt ner mot botten liksom, inte så himla upphetsande kanske och såhär i slutet på sommaren var det inte värst mycket djurliv på turen tyvärr.

Vi fick en jättefin båttur iallafall och nästa gång vi är här ska vi testa en sån där ”undersea” tur istället, den liknar nog mer den vi provat förut.
När vi kom tillbaka igen blev det litet mellanmål och sen ut i havet och bada, det var riktigt härligt i vattnet, +30 i vattnet gjorde att man kunde ligga i ganska länge.

Victor har utvecklats mycket när det gäller badande den här veckan, helt otroligt att gå från att va lite skeptiskt till att gå ner i poolen till att springa ut i havet, ingen badkruka direkt kan man väl säga.

Efter badet blev det att duscha av sig lite och försöka hitta lite mat, det blev efter strandpromenaden på Maremare, såg ut att vara ett OK ställe.
Maten var god och utsikten från andra våningen var fantastiskt i solnedgången. En massa god mat och dryck senare blev det att gå en sista tur i affärerna, vi hade tittat ut lite smycken till Marie som vi bara var tvungna att inhandla, Australienska opaler i med silver runtomkring, fantastiskt fint blått skimmer.

Det blev sen en taxi hem till lägenheten för att knoppa, Victor hade somnat i vagnen och vi var mer eller mindre utslagna vi också.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close