20130611 Föräldramöte som gav svar

Ikväll var det föräldramöte på förskolan. Ämnet handlade om den kommande renoveringen som ska ske under 2013-2014. Innan mötet var jag ganska osäker på hur V skulle drabbas eftersom vi inte fått svar på några av våra frågor om överskolning till storbarnsavdelningen eller nått. Men efter mötet kändes det mycket bättre. V ska skolas över till en storbarnavdelning och det är till en avdelning där han redan nu känner ett antal barn. Renoveringen kommer att ta tid men jag tror att det blir ganska bra ändå. I och för sig så kommer han ju inte vara där lika mycket som tidigare då han kommer att gå 15 timmars veckor då jag är hemma och är mammaledig med det kommande lilla stjärnskottet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close