20130619 Andra ultraljudet

Idag var det dags för det andra och troligtvis det sista ultraljudet på den kommande lilla krabaten.
Allt såg jättebra ut. Dock var inte bebisen så rörlig av sig, utan istället låg den gömd och sov vilket gjorde att barnmorskan kunde göra undersökningen och kolla så allt såg bra ut men sen när det var dags för att fota några bilder som vi skulle kunna ta med oss hem nej då du ville han/hon inte vara med längre utan somnade 😀 En bild blev det men det är knappt så det syns att det är en bebis som ligger där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close