20130722 Liseberg x 1

Idag bar det av till Liseberg tillsammans med familjen Å. Kl 9.00 hämtade vi upp dem och började vår resa. Alla barnen tittade på film samtidigt som vi vuxna (förutom chauffören ;)) sov. Efter en liten paus på vägen så anlände vi till Liseberg strax efter kl 12. Och kommer fram till INGEN KÖ!
Eftersom vi köpa allt online så fick vi våra åkband snabbt och smidigt. Jag och V hade det ”lilla åkpasset” medans Håkan fick det ”stora åkpasset” med de extra expressbiljetterna som ger förtur i tre åkattraktioner.
Efter 8 timmar i gassande sol så stog Håkan och J fortfarande med sina expressbiljetter i handen. Med facit i hand kunde vi inte ha valt en bättre dag att åka. Det var ju jättefint väder men det var inte alls så mycket folk som vi trodde att det skulle vara. Jag och V hade den längsta väntetiden till en attraktion, 30 minuter… Men i genomsnitt skulle jag tro att det var mellan 10-15 min kö. Och vissa barnkaruseller var det ingen kö alls vilket gjorde att V kunde ta sig ur karusellen och sen springa ut för att sen få åka med på nästa tur igen 😀
V hade ett litet sammanbrott under dagen då han inte sovit nånting för det hände så mycket plus att han var hungrig, men när mamma och pappa fattat vinken 😉 och fixat att han fick mat i sig och sen sitta stilla i vagnen en stund så blev allt bra igen. Med andra ord det var en perfekt dag!
Efter Liseberg åkte vi till hotellet för att checka in och krypa till kojs. Grabbarna bestämde sig dock för att ta en… öl på en pub i Nordstan vilket gjorde att läggningen av herrarna kanske blev i senaste laget. ;D
Måndagen spenderades senare i trädgårdsföreningen med att leka och bygga sandslott samt att äta glass. Efter det blev det lite shopping på Zara (som föresten har jätte mycket snygga barnkläder) innan vi satte oss i bilen för att åka hemåt.DSC_2551 DSC_2525 DSC_2514 DSC_2500 DSC_2490 DSC_2573

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close