20140209 Falun och framtidsplaner

De senaste två veckorna har varit fullt upp.

Vi började med att Victor fick en febertopp. Det som är så hemskt när de små är sjuka är att de blir så mycket mindre. Man vill som förälder bara ta febern från dem och lätta ta den själv, allt för att de ska få må bra igen.

Helgen nu har vi varit i Falun. Tanken när vi åkte upp var att vi ÄNTLIGEN skulle få uppleva Runn Winter Week. Men då isen de senast 3 dagarna smält så mycket att Runn hade öppet vatten så valde arrangören att ställa in eventet och hoppas på att tävlingarna som planeras inför nästa helg faktiskt ska kunna genomföras.

Helgen bjöd på Filips första skratt. Mamma fick Filip att skratta och efter att han skrattat i en sekund eller två så blev han rädd för sig själv och då började han gråta. Så söt han var!

Under resan blev även New York officiellt då jag och mamma berättade våran plan och även bjöd med resten av mina systrar. Får se om de hoppar på äventyret att lära sig springa en mil och sen uppleva ”the big apple” med oss nästa år.

Jag har även under veckan börjat att fundera på vad jag ska göra efter att mammaledigheten tagit slut. Jajaja man kan lätt kalla mig för kontrollfreak. Tankarna har självklart gjort att jag gått ut på nätet och börjat söka efter mitt blivande drömjobb. Men samtidigt så har jag mer och mer börjat titta på om jag ska plugga några ytterligare gymnasieämnen så jag kompletterad min redan existerande ekonomiexamen. Vi får se vad jag kommer fram till under kommande vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.