Det var ett tag sen som man skrev nåt här, det har liksom varit fullt upp känns det som.

Sommaren kom och gick, nu är det full höst ute och när man ser tillbaka på allt som gjorts så verkar det ena äventyret avlöst det andra.

Jag & barnen har åkt en sväng till mitt föräldrahem, gått uppför Rännberg, grillat vid Röjden, varit över Norska gränsen där ena änden på husbilen var i Sverige och andra i Norge?

Barnen har fått prova på Start2Ride och minimoto på bana, vilket uppskattades jättemycket.

Gjort om våran inglasade altan har framförallt Marie gjort, jag har hjälpt till med det jag kan?
Resultet blev fantastiskt bra och vi är supernöjda med resultatet, ljust, fint och mysigt.

Husbilen åkte ända ner till Tjeckien och Brno med 3st motorcyklar, en riktigt härlig resa och en fantastiskt härlig bana och anläggning. Sen efter det blev det ompackning till Västerviks camping och en helg i dansens tecken.

Vi var och plockade jordgubbar i vanlig ordning, så himla gott mätt man blir efter nån timme i jordgubbslandet?

Sen efter det blev det en sväng med familjen Björn&Sandra med början i Kungshamn och med ett avslut i Uddevalla och Hafstens resort. Tyvärr fick vi avsluta det lite kort eftersom jag lyckades krascha en backspegel mot en stolpe. Husbilen är visst lite bredare än vad jag är van med?och verkstan hade en snabb tid åt oss.

Några bandagar på Mantorp Park betades av, alltid lika trevligt med härligt sällskap. Depålivet är härligt kan man väl kort sammanfatta det hela?

Vi stack söderut till Legoland med barnen några dagar, härlig resa detta också, en stor upplevelse både för små och stora!

Vi spelade lite äventyrsgolf vid Berg Slussar, jag & Rickard åkte till Dalhalla på Mustasch en vända också. Där testade vi även höghöjdsbana, jäklar va kul det var!

Sen drog jag & Marie till Stockholm, gick på Pink i Tele2 arena, hade en superhäftig upplevelse både under dagen och kvällen.

Det blev ett långlopp till på Mantorp Park, vilket vanns med bravur, en underbar avslutning på Endurance säsongen med ONE Endurance team.

Efter det drog vi ett gäng till Spa i Belgien för att köra ett 6 timmars långlopp, ett stort äventyr, en fantastisk anläggning och stora förväntningar. Allt gick dock inte riktigt enligt planen för mig, motorn på hojen la av, Micke körde vidare och sen när vi efter träningsdagarna vände nosen hemåt säckade turbon på husbilen ihop.
Nya tag på endurancet 2020 och turbon började fungera lagom när vi kom till Danmark.

Sen åkte vi till Anderstorp igen för att supporta ONE Endurance team. Marie fick låna en Porsche Panamera för att åka till Gekås o handla lite så husbilen fick stå kvar i depån.
Med prisutdelning efter tävlingens slut fick jag en buckla till för serievinnare 2019! Vandringspriset hamnade i Mantorp den här gången?

Marie körde upp för C1 kort så hon också får köra husbilen, vilket hon klarade med bravur!

Vi har även testat husbil på kortresa till Motala en fredagkväll med gott betyg, mysig stad det där!

Husbilen fick sig en liten uppgradering, ut med parabol och in med 4G router, mobila kontoret here I come!

En väldigt kort sammanfattning av typ 4a månader sen sist, bilder kommer ??

Vi ska fortsätta ha husbilen hemma den här vintern så vinterdäck på snart och sen ska vi se hur den klarar svenska vintern?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.