4:a dagar efter operation och 2 veckor in i soppdieten

Hejsan! Tiden går fort när man har kul!

I torsdags gjordes ÄNTLIGEN ögonoperationen! Det blev Lasik på ögonkliniken på LiO, det funkade finfint! Mycket trevlig doktor där, lättade upp stämningen bra, för nervös var jag!
Gjorde en synkoll att det inte ändrats sen förra gången, knaprade i mig en valium för att lugna ner nerverna innan operation (fungerade finfint!).
Hur själva operationen går till behöver jag inte gå in på men allt gick jättebra! mörkersynen är väl lite ”sådär” kan man väl säga men det ska bli bättre så småningom dock känns det som att skrotbilsrejset ligger pyrt till nu till helgen 🙁

Jag håller även på med del två av min soppakur eller VLCD som den också kallas för, som jag gjorde förra året, planerar att köra sex veckor och bli av med några kilon, det har nu gått två veckor och vågen pekar på -7kg, dock får man väl räkna bort första veckan egentligen och det är ju 4:a kg bara det.

Det är ”bara” 4:a veckor kvar på kuren och sen efter det är jag klar med viktnedgången, jag hoppas sen att jag inte behöver göra nåt sånt här igen, för lätt är det inte!
Mest jobbigt är helgerna och den sociala biten, när andra käkar jättegod mat sitter jag med lite thaisoppa, kräftstjärtar och lite Cola Zero.
Jag har fått mitt nya skinnställ i en storlek mindre än förra (nya är storlek 52) så jag har nåt att kämpa för till sommarn, både mitt GAMLA skinnställ och det nyaste är storlek 52 så jag har två att välja på.

På fredag ska jag vara med Marie & Victor på babysim! ska bli jättekul!

4 reaktioner till “4:a dagar efter operation och 2 veckor in i soppdieten

 1. Cambridge/VLCD har jag bara erfarenhet av som bisittare, men cheezus… Det måste finnas bättre sätt. 😉

  1. Blev det surpuppa? .) ingen fara här, funkar skitbra ,)

 2. STORLEK FEMTIOTVÅ???
  Bara som en liten hint så har jag storlek 56 på mitt Dainese och det sitter som ett korvskinn på min ”not so smäckra” 93 kgs lekamen.
  Iofs så är alla italienare så kortväxta att de italienska tillverkarna måste trixa med storleksangivelserna så de ska känna sig större än de är.
  Men allvarligt, 52???

  1. Yepp, storlek 52, hade 54:a förut och använde 52 förr när jag var lite smäckrare. Så storlek 52 är helt OK, det passar nästan redan nu, några kg till 🙂

   Spyke är också italienskt, men verkar ha lite vettigare storleksgrejjer för en nordbo 🙂

   Jag vet att det låter knäppt, även av andra som har Spyke, men 100kg och 187cm lång och storlek 52 rimmar inte riktigt, men det sitter riktigt jävla bra faktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close