Ny babyvakt?

För lite mer än ett år sen skrev jag en kort artikel om den nya babyvakten Philips SCD 499 och den har fungerat ypperligt ända fram tills för några veckor sen när displayerna på både föräldra & babyenheten fick nåt glapp eller nåt i sig för pixlarna slutade fungera om vartannat så man såg inte vad det stod.

Vi tog kontakt med Philips själva eftersom Barabus där vi köpt den inte längre är återförsäljare för Philips eftersom de ”strulat” med garantijobb osv.

Med ett ärendenummer via mail direkt från Philips åkte jag förbi och lämnade babyvakten direkt på Infocare (eftersom det ligger ett stenkast från Sviesta var det väl lika bra liksom…) och lämnar in det en tisdag (träningstisdag? 😉 )

Redan dagen efter får vi reda på att den ska bytas ut och på torsdagen får vi veta att en ny (en SCD 525 eftersom den gamla gått ur produktion) skickats.

Måndag morgon kommer DHL med ett paket  till oss och måndag eftermiddag ringer de från Philips för att kolla om vi är nöjda.

Jag vet inte vad Barabus har haft för strul med Philips men vi har absolut inget negativt att säga om Philips/Infocare kundsupport i det är fallet.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.