Vintern kom… i alla fall för en stund :)

I fredags bestämde jag mig för att städa ut julen. Ingen snö hade kommit och nu tycker jag faktiskt att det kan bli vår på en gång.

Men så igår kväll föll det 2-3 cm nysnö! Och genast blev att ljusare även om kl var sent på kvällen.

Idag hade jag en ytterligare date tillsammans med mina pluggböcker. Vi börjar lära känna varandra nu snart 😉

Medans jag pluggade så skulle Håkan och Victor åka in till Linköping… och gå på fenomenmagasinet och sen åka pulka i Valla-backen tillsammans med A, A och A. Innan de åkte hade vi en liten lekstund utomhus tillsammans med Victor bara för att skulle få känna av snön lite också innan jag grävde mig ner i böckerna. Under den här stunden så han Victor lära sig lite mera att snö inte är något konstigt. 🙂 Så fort vi ställer ner honom i snön och han får snö på sina skor så hör man Ojoj och sen böjer han sig ner och ska borsta av all snö från skorna. På väg ner till gungorna bakom varåt hus blev det måååånga ojoj och många stop 😀 Men på den här lilla stunden så han vi både åka pulka och lite snowracer innan det bar av till stan och jag in till pluggböckerna.

Det var hårt att plugga idag. när jag satt i arbetsrummet så har man klar syn ut till lekparkerna bakom vårt hus. Och idag var det mååååånga familjer som var ute med pulkor och snowracer och åkte med sina barn. Så mycket barnskratt var det länge sen jag hörde på en och samma dag. Och inne satt jag och ”inte var jag bitter eller” nejdå 😉

När Håkan och Victor kom hem var den en trött liten kille som sovit i 30 minuter. Men det var ställningen han somnade på som jag tyckte var så charmig. Snacka om en trött kille i pulkan på väg till bilen (se sista bilden).

Jag tycker att det är skönt att snön har kommit, om än för att stanna ett par dagar åtminstone. Alla barnen får så mycket annat att göra än det samma gamla vanliga. Helt plötsligt så verkar det finnas såååå mycket vilja av att vara ute även när solen håller på att gå ner. 🙂

Kvällen avslutades med A, A och A kom över på middag. Det var liksom våran tur att bjuda nu, då de varit underbara och bjudit oss på mat fler gånger den här veckan. Ett stort tack från mig som annars hade känt mig superstressad över vilken mat vi skulle ha ätit mellan jobbet och pluggningen så det hade väl blivit mackor för oss och pyttipanna för Victor 😉 TACK!

Och ni som sett Håkans kommentarer på Facebook… nej kontot är inte blivit facerape. Det är bara han som gör sig lite lustig över en kommentarer han hörde från människor som förra vintern var så trötta på snön. 😉

Permalänk till denna artikel: https://46an.se/2012/01/vintern-kom-i-alla-fall-for-en-stund/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.