Äntligen återbesök på röntgen för Håkan

Idag fick Håkan äntligen besked efter mycket letande och tjatande att han ska få komma på återbesök för sitt nyckelben.

När Håkan va på akuten i Linköping så sa läkaren där att han inte behövde något efterkontroll på skadan, utan att det (ett brott där benen ligger 2,5 cm isär) skulle läka så fint utan problem.

När Håkan sen började göra lite efterforskningar i detta (eftersom han inte var nöjd med 3 månaders läkningtid) så visade det sig att alla läkare som han fick tag på sa att han absolut skulle ha en efterkontroll för att se om benen började röra på sig emot varandra.

Så idag var han på röntgen och fick där konstaterat att benen inte rört sig en minimeter! närmare varandra. Så fortfarande 3 veckor efter kraschen så går han runt med ett benbrott på 2,5 centimeter. Dessutom visade det sig att akuten hade inte ens fyllt i Håkans journal om att han varit där för nyckelbensbrott så Motala fick lov att kontakta akuten för att få de nödvändiga uppgifterna de behövde.

Så nu är planen att Motala ska rådfråga Linköpings ortopedklinik om en operation behövs, och säger de ja så kommer Håkan att bli opererad inom en väldigt snar framtid. Blir det ett nej så blir det en återbesökstid om ytterligare 3-4 veckor för att då se om benen börjat flytta sig närmare varandra. Ingen bra start på bröllopsdagen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.