18 okt Sjukskriven

Idag är det fredag och nu har jag varit hemma och sjukskriven i 4 dagar. För mig känns det jätte konstigt att sjukanmäla sig från jobbet när man inte ligger helt borta och knappt kan komma ur varken soffa eller sängen.

Jag ser mig själv inte som sjuk!

Men min kropp tycker tydligen att det var väldigt bra att vara hemma. Efter två dagar med konstant vila, (satt i soffan i två dagar och kollade på film och broderade) så hade huvudvärken nästintill försvunnit. Så jag bestämde mig för att vara hemma de återstående två dagarna den här veckan för att bli 100% ok igen.

Så igår och idag har jag fortsatt tagit det jättelugnt. Två saker (en per dag) har stått på min agenda. Igår blev det en snabbvisit till Mjölby för att gå på banken tillsammans med Håkan för att ordna upp röran som Swedbank ställde till med i helgen vid bilköpet, och idag blev det storhandling inför helgen. det har aldrig tagit så lång tid att storhandla någonsin för mig (1,5 tim) men det var lugnt och skönt att kunna gå runt i sin egen takt och hitta allt som skulle med.

När jag sen kom hem efter mina utflykter så var min ork som bortblåst och jag fortsatte dagarna med att kolla på film och brodera 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.