Det är inte ofta jag skriver om hur dagarna varit nuförtiden men idag var en tuff dag.

Började med att bli försenade att lämna barnen, sen hann Marie preciiis med bussen till jobbet och jag fortsatte för lämna in nya bilen på BVS.

Lämnade in bilen och sen tog jag raska steg mot tåget, som jag missade med 10 sekunder typ, 25 minuter till nästa…

Försenad till jobbet som bara den, samtidigt ringer det på gamla bilen som vi har på blocket, en som vill komma ikväll och titta på den, bestämmer 17.30 typ.

Får även prata med LÖF om ersättningen för lönebortfallet för rehaben som jag varit på där de inte förstår vad en förebyggande sjukskrivning är för nåt och har aldrig behandlat en sån förut, så efter ett tag så inser jag att de måste nog själva utbilda sig lite. Jag får tag på min handläggare på Försäkringskassan, som för övrigt har varit mycket hjälpsam, så för jag ihop dessa två så de får prata med varandra istället.

Sen har nya bilen börjat varna för bromsbelägg, trots service på Mekonomen för 300mil sen, byter man inte sånt liksom? Så det blir nog att göra om 6000mila servicen på Engströms så man kan va mer säker på att växellådsoljor och sånt är bytt, 4hjulsdriften och DSG lådan är en dyr historia om de slutar funka 🙁

Vad hände sen då? jo, det hörde ju av sig en till och ville köpa bilen, ja det kommer en först som vill titta på bilen så efter det kan du komma. Jag kommer tidigare säger han då och schysst som man är så ringer man han som hörde av sig först och säger att om du vill ha 1:a tjing får du komma lite tidigare än vi bestämde.

Han kommer, provar bilen och köper den 🙂 så nu bilen såld! Intressent nummer 2 blir såklart lite sur över att hans plan inte gick som han ville.

Marie hämtar nya bilen på BVS, kommer hem och är hemma en kort stund för att sen åka till badhuset och simskola med Victor.

Och ja, jag hann faktiskt jobba en hel del idag också!

nu får det faktiskt ta och lugna ner sig lite framöver med sånt här, det är så många bollar just nu så man blir alldeles matt. 😯

EDIT: Lagom till värmen kom upptäckte vi att ACn inte fungerar heller… med 1 dag kvar på MRF garantin! helt sanslöst egentligen hur mkt problem det varit med den här 😐

Bye bye bilen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.