Har jag nu sprungit, sträckorna har varit alltifrån 2.5km till 12km (minst 20minuter). Det har blivit några kilometer i veckan iallafall 😉

Det går ganska bra att springa, hittills har kroppen funkat rätt så OK men nu börjar det göra ont i knäna ibland, muskelfästena under knät ungefär men vad ska man säga? jag har inte sprungit på 20 år och börjar med att springa i princip varje dag sen slutet på september 2017.

Det var riktigt gött med lite springande i Torrevieja också, riktitg skönt att springa i shorts på strandpromenaden! Ja, sommaren är efterlängtad mer än på många år nu faktiskt.

Hursomhelst så verkar det som att kroppen genomgår lite förändring även om vågen inte säger så mycket om nån viktnedgång men måtten förändras lite varstans.

Nervskadan är dock vad den är, inga förbättringar där mer än att övriga kroppen har mindre ont så det är enklare att fokusera på att hantera nervsmärtorna.

Skinnstället passar helt OK nu iallafall, undra om man kan komma i det jag köpte för några år sen igen?

Mitt i allt springande och grejjande så har jag en underbar familj. Just nu så är Filip hemma och febrig, lite yrslig när man närmar sig 41 grader. Skönt med lite kallt ute just för efter en promenad så sjönk den till under 40 innan det blev läggdags iallafall.

Imorrn är en ny dag och mer springande står på agendan, snart vill jag ut och göra en 2 mila tur för att se hur det går, ca 2 timmar springande, hur känns det egentligen?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.